تهران، طرشت، میدان تیموری، بلوار تیموری، نبش درویش وند.
تعمیرگاه
طرشت، میدان تیموری
مشاوره تخصصی

تعمیر گیربکس اتوماتیک جک S5

تعمیر گیربکس جک S5

نگاهی کلی به خودرو جک S5

تاریخچه و جایگاه در بازار ایران

خودروی S5 در سال 2013 توسط شرکت چینی JAC MOTORS (با تلفظ صحیح جی‌ای‌سی موتورز) به عنوان یک کراس‌اوور مقرون به صرفه، به بازار چین عرضه گردید. اس5 همچنین با نام‌های JAC Eagle S5 و Refine S5 و S5 II  (مدل جدید) هم شناخته می‌شود.

شرکت کرمان موتور در سال 1393 مدل گیربکس دستی این خودرو را وارد بازار ایران کرد، حدود دو سال بعد مدل گیربکس اتوماتیک و در سال 1400 مدل جدید S5 (Turbo GDI) به بازار خودروی ایران عرضه شدند. در بین خودروهای چینی در بازار ایران، جک اس 5 توانسته به موفقیت و فروش قابل‌توجهی دست پیدا کند.

در این مقاله به بررسی فنی و تعمیر گیربکس جک S5 خواهیم پرداخت.

مشخصات فنی جک S5

جک S5 در سه مدل MT (گیربکس دستی) و AT (گیربکس اتومات) و Turbo GDI (یا مدل1500) در سبد محصولات کرمان موتور قرار دارد. دو مدل MT و AT موتور چهار سیلندر 2 لیتری توربوشارژ با کدHFC4GA3-1D  دارند، با این تفاوت که مدل MT از گیربکس دستی 6سرعته و مدل AT از گیربکس اتوماتیک 6سرعته با مکانیزم DCT (دو کلاچه) استفاده می‌کنند. اما مدل Turbo GDI (که به نام مدل1500 هم شناخته می‌شود) از موتور چهار سیلندر1.5 لیتری با کد HFC4GA106C و با تکنولوژی توربوشارژ تزریق مستقیم سوخت بهره می‌برد که باعث افزایش کارایی، کاهش آلاینده‌ها و بهبود مصرف سوخت می‌شود. جدیدترین مدل اس5 (Turbo GDI) از گیربکس اتوماتیک 6سرعته DCT (دو کلاچه) استفاده می‌کند.

مدل

MT

AT

Turbo GDI

تعداد سیلندر

4

4

4

حجم موتور

2 لیتر

2 لیتر

1.5 لیتر

تعداد سوپاپ

16

16

16

تنفس موتور

توربوشارژ

توربوشارژ

توربوشارژ

حداکثر قدرت

174 اسب بخار

174 اسب بخار

171 اسب بخار 

حداکثر گشتاور

265 نیوتن‌متر

265 نیوتن‌متر

251 نیوتن‌متر

گیربکس

6سرعته دستی

6سرعته اتومات

6سرعته اتومات

محور محرک

دیفرانسیل جلو

دیفرانسیل جلو

دیفرانسیل جلو

موتور پرقدرت، فضای کابین خوب، ایمنی قابل قبول و امکانات مناسب(در مدل‌های گیربکس اتوماتیک) از نقاط مثبت جک S5 هستند. از نقاط منفی جک S5 هم میتوان به مصرف سوخت بالا در مدل‌های MT و AT در رانندگی شهری، واکنش زیاد موتور توربوشارژ به کیفیت بنزین مصرفی و همچنین برخی ضعف‌های گیربکس اتوماتیک اشاره کرد.

گیربکس جک S5

جک اس5 با دو مدل گیربکس عرضه شده است، گیربکس دستی 6سرعته برای مدل MT و گیربکس اتوماتیک 6سرعته برای مدل‌های AT و Turbo GDI. در این نوشتار فقط به بررسی تخصصی و تعمیر گیربکس اتوماتیک جک اس 5 می‌پردازیم.

گیربکس اتومات این خودرو، DCT از نوع کلاچ تَر، با مدلHFCDTF630 و با کد DT000 می‌باشد. گیربکس‌های DCT (Dual Clutch Transmission) که به گیربکس دوکلاچه یا دابل کلاچ هم معروف هستند، از دو کلاچ مستقل برای تعویض دنده‌ها استفاده می‌کنند. طراحی DCT مشابه دو گیربکس دستی جداست که هرکدام کلاچ مخصوص خود را دارند اما در یک محفظه قرار گرفته و به عنوان یک سیستم اتوماتیک کار می‌کنند و نیازی به دخالت راننده برای تعویض دنده ندارند.

در جعبه‌دنده DCT جک اس5، دو شفت ورودی وجود دارد که هر دو شفت ورودی به مجموعه دابل کلاچ متصل هستند و از این طریق نیروی موتور را به گیربکس انتقال می‌دهند. از طرف دیگر دو شفت خروجی گشتاور موتور را به دیفرانسیل و چرخ‌های جلو خودرو منتقل می‌کنند. کنترل دابل کلاچ و کنترل تعویض دنده با روش‌های الکترونیکی و هیدرولیکی انجام می‌شود. کامپیوتر گیربکس TCU لحظه به لحظه پارامترهای ورودی مانند سرعت خودرو، دور موتور و ... را از سنسورها دریافت و پردازش کرده و بهترین ضریب دنده را مشخص می‌نماید. سپس TCU با ارسال فرمان‌های الکتریکی به عملگرها، جریان پرفشار روغن (نیروی هیدرولیک) را به سمت مکانیزم تعویض دنده هدایت کرده و دنده را عوض می‌کند.

وقتی خودرو درحال حرکت است، در هر لحظه یکی از کلاچ‌های زوج یا فرد درگیر بوده و کلاچ دیگر آزاد می‌باشد. به این ترتیب همیشه دنده بعدی آماده است و درواقع پروسه تعویض دنده با عوض کردن کلاچ انجام می‌شود. در نتیجه عملیات تعویض دنده در گیربکس DCT بسیار سریعتر از دیگر انواع گیربکس انجام می‌گیرد و همین موضوع باعث می‌شود تا گیربکس DCT انتخاب خوبی برای شتاب‌گیری و خودروهای اسپرت و مسابقه‌ای باشد. با زمان‌بندی دقیق برای آزاد شدن یک کلاچ و درگیر شدن کلاچ دیگر، جعبه‌دنده DCT می‌تواند با انتقال بی‌وقفه گشتاور موتور به چرخ‌ها، دنده را عوض کند که این امر باعث بهبود کارایی خودرو و کاهش مصرف سوخت می‌شود.

با وجود اینکه شتاب زیاد از نقاط مثبت گیربکس DCT می‌باشد اما جک S5 اتوماتیک شتابی برابر یا حتی کمتر از مدل دنده دستی دارد. به نظر میرسد شرکت سازنده برای برنامه ریزی TCU گیربکس جک S5 ، استهلاک پایین و کاهش مصرف سوخت را نسبت به شتاب‌گیری در اولویت قرار داده است. البته وزن بالای گیربکس DCT که از معایب این مدل گیربکس است در مبحث شتاب‌گیری تاثیر دارد. طراحی پیچیده و قیمت بالا از دیگر نقاط منفی گیربکس جک اس 5 هستند.

نمای داخلی گیربکس DCTنمای داخلی گیربکس DCT

تعمیرات فوق تخصصی گیربکس جک S5

برای افزایش طول عمر و حفظ کارایی گیربکس، لازم است که دستورالعمل‌های شرکت سازنده برای استفاده مناسب از گیربکس اتوماتیک را رعایت کنید و سرویس‌های دوره‌ای را به موقع انجام دهید. همچنین به مشکلاتی مانند کارکرد غیرعادی یا خطاهای گیربکس توجه کنید و در اولین فرصت به تعمیرگاه مراجعه فرمایید. نکته مهم اینکه اگر برای حل کردن ایراد گیربکس به موقع اقدام نکنید، مشکلات گسترش پیدا می‌کنند و هزینه و زمان تعمیرات بالا خواهد رفت.

گیربکس DCT درواقع یک سیستم هیدرولیک پیشرفته است که سرویس، عیب‌یابی و تعمیرات آن باید بوسیله فرد متخصص و باتجربه انجام شود. تعمیرگاه تخصصی زاگرس گیربکس با بیش از 20سال سابقه و تکنیسین‌های متخصص آماده ارائه خدمات به شما در زمینه سرویس و تعمیر گیربکس اتوماتیک جک S5 می‌باشد.

تعمیر ایول پمپ یا پمپ روغن (Oil Pump) گیربکس جک اس5

پمپ روغن یا اویل پمپ یک مجموعه مکانیکی درون گیربکس است که جریان پرفشار روغن را برای محرک هیدرولیک و کیت دابل کلاچ و همچنین روانکاری و خنک‌ کردن اجزای گیربکس فراهم می‌کند.

کم بودن روغن گیربکس، گرفتگی صافی روغن، گرم نکردن خودرو در هوای سرد، رانندگی نامناسب (تغییر سرعت‌های ناگهانی شامل شتابگیری‌های سریع و ترمزهای سنگین) و تعویض نکردن به موقع روغن یا استفاده از روغن بی‌کیفیت از عواملی هستند که میتوانند باعث خرابی پمپ روغن شوند.

علائم خرابی اویل پمپ شامل مواردی مانند داغ کردن گیربکس، مشکلات در تعویض دنده، تاخیر در شتابگیری، تعویض دنده لغزشی و عدم واکنش مناسب خودرو به فشردن پدال گاز، تقه خوردن هنگام تعویض دنده یا موقع شروع حرکت، بوی سوختگی روغن گیربکس، روشن شدن چراغ هشدار گیربکس و صداهای غیرعادی (وابسته به دور موتور) از جعبه دنده می‌باشد.

توجه کنید که پمپ روغن از اجزای کلیدی گیربکس اتوماتیک به شمار می‌رود و خرابی آن مسئله‌ای مهم است که فرآیند خنک‌کاری و روانکاری اجزای داخلی گیربکس را مختل کرده و آسیب‌های جدی به سیستم گیربکس وارد می‌کند. بنابراین هر مشکلی در پمپ روغن بایستی به سرعت توسط تعمیرکار متخصص بررسی و رفع شود. زاگرس گیربکس آماده ارائه خدمات تخصصی برای تعمیر گیربکس اتومات جک S5 و سایر خودروها به شماست.

باز کردن بلوک هیدرولیک گیربکسباز کردن بلوک هیدرولیک گیربکس

تعمیر و سرویس ساعت یا بلوک هیدرولیک گیربکس جک S5

بلوک هیدرولیک یا ساعت گیربکس از قطعات مهم گیربکس DCT می‌باشد که وظیفه آن کنترل سیستم دابل کلاچ و کنترل عملیات تعویض دنده است. درون این قطعه شیارهایی ظریف و دقیق به نام کانال روغن وجود دارد که از طریق این کانال‌ها، ساعت گیربکس فشار روغن را تنظیم کرده و جریان روغن را به سیستم دابل کلاچ و قسمت‌های مختلف گیربکس هدایت می‌کند. سوپاپ‌ها، سنسورها و شیرهای برقی از دیگر اجزای تشکیل‌دهنده بلوک هیدرولیک گیربکس هستند.

واحد کنترل گیربکس پارامترهای ورودی مختلفی مانند دور موتور، وضعیت پدال گاز و سرعت خودرو را به وسیله سنسورها می‌سنجد و نرم‌افزار مخصوص تعویض دنده را برای تعیین ضریب دنده اجرا می‌کند. سپس واحد کنترل با ارسال فرمان‌های الکتریکی به بلوک هیدرولیک، دنده را عوض کرده و همزمان ایرادات الکترونیکی و مکانیکی درون گیربکس را شناسایی می‌کند.

خرابی یا وجود مشکل در بلوک هیدرولیک باعث مشکلاتی در تعویض دنده می‌شود که از بین آنها می‌توان به عوض نشدن دنده و تعویض دنده‌های نادرست اشاره کرد. اگر کانال‌ها و روزنه‌های بلوک هیدرولیک بر اثر جرم و آلودگی دچار گرفتگی شده باشند مشکل تقه زدن هنگام تعویض دنده پیش خواهد آمد که در این صورت باید بلوک هیدرولیک باز شده و سرویس شود. روغن‌ریزی و کم شدن سطح روغن گیربکس و صداهای غیرعادی هنگام تعویض دنده از دیگر علامت‌های ایراد در ساعت گیربکس هستند. عیب‌یابی و باز کردن ساعت گیربکس و دمونتاژ اجزای آن نیازمند آموزش و تخصص فراوان است. زاگرس گیربکس تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جک اس5 در تهران با تعمیرکارهای متخصص و باتجربه آماده خدمات‌رسانی به شما در زمینه عیب‌یابی و تعمیر ساعت انواع گیربکس‌های اتوماتیک است.

تعمیر لیور دنده گیربکس جک S5

گیربکس اتوماتیک جک اس5 می‌تواند در حالت‌های دنده پارک P ، دنده عقب R ، دنده خلاص N ، دنده حرکت مستقیم D ، تعویض دنده بصورت دستی M و حالت اسپرت S قرار بگیرد. در حالت اسپرت S ، تعویض دنده در دور موتور بالاتر انجام می‌پذیرد که باعث شتاب سریعتر خودرو می‌شود. توجه داشته باشید که حتی در وضعیت دستی M هنگامی که سرعت خودرو خیلی زیاد یا خیلی کم شود، سیستم گیربکس به صورت اتوماتیک دنده را سبک یا سنگین خواهد کرد. برای طول عمر و حفظ کارایی گیربکس اتوماتیک لازم است که از دستورالعمل‌های شرکت سازنده درمورد استفاده مناسب از  دنده‌های گیربکس اتومات در شرایط مختلف پیروی کنید.

در سیستم لیور دنده مکانیزمی به نام قفل دندهShift Lock  وجود دارد که به منظور حفظ ایمنی، از تعویض دنده‌های ناخواسته جلوگیری می‌کند. در جک S5 برای تعویض دنده پارک P به دنده حرکت مستقیم D یا دنده عقب R ابتدا باید پا روی پدال ترمز قرار دهید و همزمان دکمه ضامن روی دسته دنده را بفشارید. یک سنسور فشردن پدال ترمز توسط راننده را تشخیص داده و به مکانیزم قفل دنده سیگنال الکتریکی ارسال می‌کند. مکانیزم Shift Lock شامل یک سیم‌پیچ(بوبین) و زبانه قفل است، سیگنال الکتریکی سیم‌پیچ را فعال و نیروی الکترومغناطیسی ایجاد می‌کند که زبانه قفل را جابجا کرده و لیور دنده را از حالت قفل خارج می‌کند. وقتی تغییر دنده به وضعیت‌های مختلف هیچ تاثیری ندارد یا در وضعیت خاصی (مثل دنده عقب R) خودرو حرکت نمیکند احتمال خرابی لیور دنده وجود دارد.

تست و تعویض شیر برقی گیربکس جک اس5

Solenoid یا شیر برقی نوعی شیر الکترومکانیکی است که به عنوان واحد عملگر بلوک هیدرولیک عمل کرده و هنگام باز و بسته شدن، جریان پرفشار روغن را در گیربکس تنظیم و هدایت کرده و برای کنترل کیت دابل کلاچ و همچنین درگیر کردن یا خلاص کردن دنده‌های گیربکس مورداستفاده قرار می‌گیرد.

شیر برقی یکی از اجزای بلوک هیدرولیک (ساعت) گیربکس بوده و به وسیله جریان الکتریکی کامپیوتر گیربکس یا TCU عمل می‌کند و میتواند به شکل نرمال-باز و یا نرمال-بسته باشد. TCU دستوراتی را برای باز یا بسته کردن شیرهای برقی فرستاده و در نتیجه جریان روغن را به سمت سیستم دابل کلاچ یا شیرهای سروو برای کنترل تعویض دنده هدایت می‌کند.

شیربرقی معمولا از فلز ساخته شده، شکلی مانند سیلندر دارد و از اجزای زیر تشکیل شده است:

بدنه، پورت ورودی، پورت خروجی، سیم‌پیچ، محفظه سیم‌پیچ، پیستون، فنر، روزنه و قسمت اتصال(سوکت) شیر برقی

داخل شیر برقی گیربکس، یک سیم‌پیچ قرار گرفته که با اتصال جریان الکتریسیته به عنوان آهنربای الکتریکی عمل می‌کند و حالت باز یا بسته بودن آن را کنترل می‌کند. خرابی شیر برقی می‌تواند به دلیل مشکل الکتریکی یا مشکل مکانیکی باشد. تعویض نکردن به موقع روغن گیربکس، مشکلات برقی، فرسودگی قسمت آب‌بندی یا اورینگ شیر برقی و کیفیت نامناسب روغن از دلایل خرابی شیر برقی هستند. ایراد در شیر برقی باعث ایجاد مشکلاتی در تعویض دنده می‌شود که تاخیر در تعویض دنده به دلیل درست باز و بسته نشدن شیر برقی (که باعث جلوگیری از تعویض دنده در زمان مناسب می‌شود)، تعویض دنده اشتباه، دنده لغزشی، ناتوانی گیربکس در کم کردن ضریب دنده و گیر کردن گیربکس در یک دنده از علائم آن می‌باشد. خرابی شیر برقی همچنین می‌تواند باعث داغ کردن گیربکس، نشتی روغن و ایجاد صداهای غیرعادی در گیربکس شود که این مشکلات نیاز به رسیدگی فوری دارند.

تست و تعمیر سنسور فشار گیربکس اتوماتیک جک S5

سنسور فشار یکی از سنسورهای مهم درون گیربکس اتوماتیک است که وجود روغن با میزان فشار لازم در بخش‌های خاصی از گیربکس را بررسی می‌کند. این سنسور به حالت روشن و خاموش عمل میکند و اطلاعات خود را به صورت سیگنال الکتریکی به واحد کنترل گیربکس TCU میفرستد. این اطلاعات برای کنترل عملکرد گیربکس و همچنین عیب‌یابی کامپیوتری آن به کار میرود.

اگر سنسور فشار نتواند میزان فشار تولید شده توسط پمپ روغن گیربکس را به TCU گزارش کند که فشار روغن به وسیله شیر برقی تنظیم شود، افزایش یا کاهش فشار روغن اتفاق می‌افتد و باعث مشکلاتی مانند تقه زدن می‌شود. برای مشاوره و عیب‌یابی رایگان گیربکس اتومات خودروی خود می‌توانید به زاگرس گیربکس مراجعه فرمایید.

شفت های ورودی و خروجی  در گیربکس DCTشفت های ورودی و خروجی  در گیربکس DCT

شفت ورودی و خروجی گیربکس جک S5

گیربکس DCT جک اس5 دارای دو شفت ورودی و دو شفت خروجی می‌باشد. شفت‌های ورودی لوله‌ای شکل هستند و شفت با قطر کمتر(شفت ورودی داخلی) درون شفت با قطر بیشتر(شفت ورودی خارجی) قرار می‌گیرد و هر دو به کیت دابل کلاچ متصل هستند. روی شفت ورودی با قطر بزرگتر که با نام K1 شناخته می‌شود، دنده‌های زوج 2 و 4 و 6 و دنده عقب R قرار گرفته است. همچنین روی شفت ورودی با قطر کمتر که K2 نامیده می‌شود، دنده‌های فرد 1 و 3 و 5 قرار گرفته است.

دو شفت خروجی هم گشتاور موتور را از طریق دیفرانسیل به چرخ‌ها منتقل می‌کنند. روی یکی از شفت‌های خروجی دنده‌های 1 و 2 و 3 و 4 و R و روی شفت دیگری دنده‌های 5 و 6 قرار گرفته‌اند. شفت‌ها از آلیاژهای قوی خاصی ساخته می‌شوند تا قادر به تحمل فشارها و نیروهای وارده باشند. خرابی بلبرینگ شفت یکی از مشکلات رایج در این قسمت است.

علامت‌هایی مانند شنیدن صدای غیرعادی وقتی که گیربکس در حالت N قرار گرفته باشد که این صدا با گاز دادن و افزایش دور موتور بیشتر می‌شود، افزایش صدای غیرعادی وقتی که گیربکس در حالت D قرار گرفته و ماشین درحال حرکت باشد (مثل حالت قبل با افزایش دور موتور، میزان صدا هم افزایش می‌یابد) و تعویض دنده لغزشی از علائم خرابی بلبرینگ شفت ورودی هستند. همچنین اگر صداهای غیرعادی گیربکس با توقف خودرو قطع شد، می‌توانیم تشخیص بدهیم که ایراد از بلبرینگ شفت خروجی است. علائمی شامل صداهای غیرعادی از گیربکس، مشکلات در تعویض دنده و نشتی روغن گیربکس از نشانه‌های خرابی بلبرینگ شفت خروجی هستند.

تعمیر کلاچ گیربکس جک اس5

گیربکس جک اس5 از نوع دو کلاچه تَر می‌باشد که به آن کیت دابل کلاچ می‌گویند. کلمه تَر به این معنی است که دابل کلاچ درون روغن قرار دارد و روغن با کاهش اصطکاک بین صفحات کلاچ، باعث روانکاری و خنک‌کاری سیستم کلاچ می‌شود. همین موضوع سبب افزایش طول عمر و تحمل انتقال گشتاور بیشتر توسط دابل کلاچ تَر می‌گردد.

کیت دابل کلاچ جک S5 شامل دو کلاچ مستقل متحدالمرکز است و یک کلاچ با قطر کمتر درون کلاچ با قطر بیشتر قرار دارد. یک کلاچ به شفت ورودی دنده‌های زوج K1 و کلاچ دیگر به شفت ورودی دنده‌های فرد K2 متصل می‌باشد. در هنگام تعویض دنده با دستور TCU عملگرهای هیدرولیک گیربکس DCT با جریان پرفشار روغن باعث خلاصی یک کلاچ و درگیری کلاچ دیگر می‌شوند. به این ترتیب وقتی خودرو در حال حرکت است، در هر لحظه یک کلاچ درگیر و کلاچ دیگر آزاد است.

وقتی صفحات کلاچ دچار خوردگی یا فرسودگی شده باشند، مشکل شوک و تقه زدن در هنگام تعویض دنده رخ می‌دهد. برای افزایش طول عمر دابل کلاچ توصیه می‌شود وقتی برای مدتی بیش از 30 ثانیه یا یک دقیقه توقف می‌کنید (برای مثال پشت چراغ قرمز) دنده را خلاص کنید (حالت N یا حالت P) تا فشار از روی سیستم دابل کلاچ برداشته شود.

تعویض نکردن به موقع روغن گیربکس، رانندگی نامناسب و روغن بی‌کیفیت از عواملی هستند که به کیت دابل کلاچ آسیب می‌زنند. کاهش قدرت و شتاب خودرو، تعویض دنده لغزشی، تاخیر در تعویض دنده، سیاه شدن و بوی سوختگی روغن گیربکس از نشانه‌های خرابی مجموعه دابل کلاچ هستند. عیب‌یابی و تعمیر کیت دابل کلاچ کاری حساس می‌باشد و باید توسط تکنیسین متخصص و باتجربه انجام شود. زاگرس گیربکس تعمیرگاه گیربکس تیگو 5 در غرب با کارشناسان باتجربه آماده ارائه خدمات تخصصی به شماست.

تست و تعمیر سلکتور گیربکس جک S5

سلکتور یا سنسور موقعیت دنده Gear Selector Position Sensor نوعی سنسور است که تغییر موقعیت دسته دنده و حالت دنده‌ای که راننده انتخاب می‌کند (برای مثال P یا D یا R ) را تشخیص داده و به واحد کنترل گیربکس TCU گزارش میدهد تا با توجه به دستور راننده، گیربکس واکنش مناسب داشته باشد. در صورتی که با تغییر دسته دنده، گیربکس هیچ واکنشی نشان ندهد، احتمال خرابی سلکتور وجود دارد.

تعمیر اویل‌ ماژول یا خنک کن گیربکس جک S5

با وجود قطعات متحرک و نیرو و گشتاوری که از موتور به گیربکس منتقل می‌شود، دما و حرارت گیربکس بالا می‌رود. یکی از وظایف مهم روغن گیربکس، خنک‌کاری اجزای داخل گیربکس و دفع این حرارت است. بعد از مدت زمان کوتاهی روغن گیربکس که اجزای گیربکس را خنک و حرارت آنها را جذب کرده، داغ می‌شود و برای ادامه فرآیند خنک‌کاری گیربکس باید دمای روغن کاهش یابد.

قطعه‌ای به نام اویل ماژول وظیفه خنک کردن روغن را برعهده دارد. اویل ماژول دمای روغن گیربکس را به وسیله آب یا مایع خنک‌کننده کاهش می‌دهد. اویل ماژول دارای دو جفت ورودی و خروجی می‌باشد که یک جفت از آنها مخصوص روغن و دیگری مخصوص آب است. بنابراین در خودروهای گیربکس اتوماتیک، رادیاتور خودرو علاوه بر خنک کردن موتور، خنک‌کاری گیربکس را هم انجام می‌دهد.

خرابی اتصالات ورودی و خروجی، خرابی واشر آب‌بندی اویل ماژول و خرابی یا گرفتگی رادیاتور خودرو از دلایل اختلال در کار اویل ماژول هستند. شایع‌ترین مشکل اویل ماژول، آب و روغن قاطی کردن است که هزینه و زمان زیادی برای تعمیر گیربکس ایجاد می‌کند. برای جلوگیری از این مسئله باید در دوره‌های زمانی مشخص اویل ماژول تعویض شود. مشاهده دود از گیربکس علامت این است که روغن خنک نمی‌شود، برای جلوگیری از آسیب‌های جدی به جعبه‌دنده و از کار افتادن آن، مشکل باید توسط تعمیرگاه تخصصی حل شود. برای سرویس و تعمیر گیربکس اتومات جک S5 می‌توانید به خدمات تخصصی زاگرس گیربکس مراجعه فرمایید.

کامپیوتر گیربکس یا TCUکامپیوتر گیربکس یا TCU

تعمیر تخصصی کامپیوتر یا TCU جک S5

گیربکس DCT جک اس 5 به دو روش الکترونیکی و هیدرولیکی کنترل می‌شود و واحد کنترل گیربکس یا Transmission Control Unit کنترل الکترونیکی عملکرد گیربکس اتوماتیک را برعهده دارد. در واقع TCU نوعی کامپیوتر می‌باشد که نرم‌افزار مخصوصی برای پردازش و کنترل عملیات تعویض دنده بر روی آن نصب شده است. واحد کنترل گیربکس پارامترهای ورودی مختلفی را می‌سنجد و برنامه(نرم‌افزار) مخصوص خود را برای تعیین ضریب دنده بعدی اجرا می‌کند. سپس TCU با ارسال فرمان‌های الکتریکی به بلوک هیدرولیک، دنده را عوض کرده و همزمان ایرادات الکترونیکی و مکانیکی درون گیربکس را شناسایی می‌کند.

واحد کنترل گیربکس به صورت در لحظه Real Time اطلاعاتی را به شکل سیگنال‌های الکتریکی به عنوان ورودی دریافت کرده و آنها را به منظور محاسبه زمان و چگونگی تعویض دنده بعدی(دنده سبکتر یا دنده سنگینتر) پردازش می‌کند. اطلاعات ورودی TCU شامل موارد زیادی هستند که از بین آنها میتوان به سنسورهای دور موتور، سرعت خودرو، موقعیت دریچه گاز، فشار روغن و همچنین اطلاعات واحد کنترل موتور ECU و ماژول کروز کنترل اشاره کرد.

برای انجام عملیات تعویض دنده، TCU دستوراتی را به صورت سیگنال الکتریکی به بلوک هیدرولیک(ساعت گیربکس) ارسال می‌کند و با باز و بسته شدن شیرهای برقی، جریان پرفشار روغن به دابل کلاچ و محرک‌های هیدرولیک هدایت می‌شود تا تعویض دنده انجام شود.

کارکرد صحیح TCU و نرم‌افزار مخصوص آن، بر روی عملکرد کلی خودرو و کیفیت رانندگی و میزان مصرف سوخت تاثیر اساسی دارد. روشن شدن چراغ اخطار گیربکس، تعویض نشدن دنده، خلاصی دنده و تعویض دنده همراه با ضربه و تقه خوردن از علامت‌های ایراد در TCU هستند. برای دریافت خدمات تخصصی سرویس و تعمیر TCU می‌توانید به زاگرس گیربکس تعمیرگاه گیربکس اتومات جک S5 مراجعه فرمایید.

تعمیر فلایویل گیربکس اتوماتیک جک S5

فلایویل یکی از اجزای سیستم انتقال قدرت در خودرو است. این قطعه بین موتور و گیربکس قرار دارد و به شکل دیسک فلزی سنگینی با دندانه‌های ریز در اطراف آن می‌باشد. فلایویل در جک اس5 از نوع دوجرمی می‌باشد. وظایف اصلی فلایویل اتصال به موتور استارت برای روشن کردن خودرو، متوازن کردن سرعت چرخش میل‌لنگ و کم کردن لرزش‌های موتور است. خرابی فلایویل می‌تواند باعث ضربه زدن یا تقه زدن در شروع حرکت یا تعویض دنده شود. می‌توانید برای سرویس و تعمیر گیربکس اتومات جک S5 در تهران به زاگرس گیربکس مراجعه کنید.

تعمیر و تعویض هوزینگ گیربکس اتوماتیک جک اس5

نیرو و گشتاور خروجی گیربکس به قطعه‌ای به نام هوزینگ منتقل می‌شود و هوزینگ این نیرو و گشتاور را به پلوس چرخ‌ها می‌رساند. هوزینگ گیربکس قطعه‌ای فلزی است که شامل سه قسمت است: بدنه هوزینگ که قطعات دیفرانسیل را درون خود جا داده است، درپوش هوزینگ که برای دسترسی و سرویس و تعمیر قطعات داخل هوزینگ استفاده می‌شود و روانکارهای هوزینگ که برای روانکاری چرخ‌دنده‌ها و قطعات درون هوزینگ استفاده می‌شود.

هوزینگ گیربکس اتوماتیک باید در دوره‌های زمانی منظم توسط تعمیرکار متخصص سرویس شده و در صورت نیاز تعمیر یا تعویض شود. کارشناسان زاگرس گیربکس در زمینه خدمات فوق تخصصی برای سرویس و تعمیر گیربکس جک S5 به شما کمک خواهند کرد.

تعویض، ترمیم و بازسازی پوسته گیربکس جکS5

پوسته گیربکس محفظه‌ای فلزی و معمولا از جنس آلیاژ آلمینیوم است که اجزای سیستم گیربکس درون آن قرار دارند. چون در گیربکس جک S5 حدود 7 لیتر روغن وجود دارد و برای کاربرد هیدرولیک این روغن توسط پمپ روغن گیربکس به جریانی پرفشار تبدیل می‌شود، پوسته گیربکس برای جلوگیری از نشتی و روغن‌ریزی به صورت کامل مهر و موم و آب‌بندی seal شده است. به همین دلیل پوسته باید بصورت دوره‌ای و به منظور اطمینان از نبود ترک و شکستگی بازدید شود.

در صورت آسیب به پوسته گیربکس که می‌تواند شامل ترک‌های بسیار ریز تا شکستگی‌های بزرگ شود باید با تکنیسین‌های متخصص مشورت کنید تا درمورد امکان ترمیم آن نظر بدهند، اگر پوسته گیربکس آسیب جدی دیده و قابل ترمیم نباشد، بایستی تعویض گردد. کارشناسان زاگرس گیربکس آماده ارائه مشاوره در زمینه تعمیر گیربکس اتوماتیک جک S5 به شما هستند.

مشکلات رایج و علائم هشدار دهنده خرابی گیربکس جک S5

گیربکس DCT جک S5 مانند دیگر گیربکس‌های اتوماتیک جدید، طراحی و ساختاری پیچیده دارد. با بروز مشکل در هر بخش از سیستم گیربکس، علائم و نشانه‌های خاصی پدیدار می‌شوند. برای اینکه سریعتر متوجه وجود مشکل شویم توجه به این علائم الزامی است. البته باید در نظر داشته باشید که بعضی مشکلات گیربکس علامت‌هایی شبیه همدیگر دارند و بعضی مشکلات در اثر مشکل دیگری به وجود می‌آیند. بنابراین پیدا کردن علت اصلی مشکل و تعمیر آن نیاز به آموزش‌های تخصصی و تجربه زیادی دارد و باید به وسیله تعمیرکار متخصص انجام شود. زاگرس گیربکس تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جک S5 و انواع دیگر گیربکس اتوماتیک با سال‌ها تجربه، خدمات تخصصی را در این زمینه به شما ارائه می‌کند.

مشکل تقه زدن و لگد زدن گیربکس اتومات جک اس5

اگر موقع شروع به حرکت خودرو یا موقع تعویض دنده شوک و ضربه محکمی احساس کنیم، گیربکس مشکل تقه زدن دارد. در مواردی که تقه زدن گیربکس شدید است، این شوک و ضربه صدای بلندی ایجاد می‌کند.

دلیل تقه زدن می‌تواند ایراد در TCU ، اشکال برقی، کمبود روغن، جرم گرفتن بلوک هیدرولیک، گرفتگی صافی گیربکس، ایراد سیستم دابل کلاچ یا خرابی پمپ روغن باشد.

مشکل داغ شدن و گرمای بیش از حد گیربکس جک S5

در حالت نرمال روغن گیربکس توسط اویل پمپ در سراسر گیربکس به گردش درمی‌آید و با جذب حرارت اجزای داخل گیربکس، آنها را خنک می‌کند. سپس روغن که داغ شده وارد اویل ماژول می‌شود و دمای آن به وسیله مجاورت با آب یا مایع خنک‌کننده کاهش پیدا می‌کند و دوباره به گیربکس برمیگردد. این چرخه تا زمانی که موتور خودرو روشن است تکرار می‌شود.

اگر در هر یک از مراحل این چرخه مشکلی رخ دهد گیربکس داغ می‌کند و این موضوع بر عملکرد و طول عمر گیربکس اثر منفی می‌گذارد. نشتی و روغن‌ریزی، کم بودن روغن گیربکس، خرابی پمپ روغن گیربکس، تعویض نکردن به موقع روغن گیربکس، گرفتگی فیلتر روغن، ایراد اویل ماژول، استفاده از روغن بی‌کیفیت یا نامناسب، خرابی یا گرفتگی رادیاتور خودرو از دلایل بروز مشکل داغ شدن گیربکس هستند.

مشکل گاز هرز خوردن و خلاصی گیربکس جک S 5

اگر با فشردن پدال گاز، خودرو واکنش مناسب نشان ندهد و حرکت نکند مشکل گاز هرز خوردن وجود دارد. همچنین در صورتی که هنگام تعویض دنده، دور موتور برای چند لحظه به شکل غیرعادی بالا رفته و سپس به حالت عادی برگردد یعنی گیربکس گاز هرز می‌خورد. گاهی مشکل گاز هرز خوردن با مشکل خلاصی گیربکس یا با مشکل تقه زدن همراه می‌شود. وقتی مشکل گاز هرز خوردن اتفاق میفتد احتمال فرسودگی صفحات کلاچ، ایراد در کیت دابل کلاچ، کمبود روغن گیربکس یا خرابی سنسورها وجود دارد.

اگر موقع شروع حرکت یا موقع تعویض دنده، گیربکس خود به خود خلاص ‌شود مشکل خلاصی گیربکس وجود دارد. این مشکل می‌تواند به دلیل ترک یا شکستگی پوسته، کمبود روغن گیربکس، خرابی ساعت گیربکس، ایراد TCU ، خرابی شیرهای برقی و یا خرابی سلکتور ایجاد شود.

مشکل لرزش در گیربکس جک S5

جک S5 در حالت نرمال کارکرد نرم و آرام دارد اما وقتی لرزش غیرعادی احساس می‌شود احتمال شکستگی یا خرابی دسته موتور گیربکس، خرابی بلبرینگ شفت، خرابی شفت و کمبود روغن گیربکس وجود دارد. اگر وقتی که خودرو را در حالت دنده خلاص N قرار میدهیم صدا و لرزش داشته باشد، ممکن است خرابی کلاچ دلیل آن باشد.

مشکل قفل شدن گیربکس جک S5 در یک دنده یا مد اضطرار

در حالت نرمال وقتی دسته دنده در حالت پارک P باشد یا دسته دنده برای بیشتر از دو ثانیه در حالت خلاص N قرار بگیرد، قفل می‌کند. در این صورت برای رفتن به دنده‌های دیگر باید ابتدا پا روی پدال ترمز گذاشته و همزمان دکمه ضامن روی دسته دنده را بفشارید. در غیر اینصورت وقتی که دنده در حالتی خاص گیر کرده و نمی‌توان دنده را عوض کرد، مشکل قفل شدن گیربکس یا گیر کردن دنده وجود دارد. داغ شدن گیربکس، خرابی سلکتور و خرابی شیر برقی از دلایل بروز این مشکل هستند. در مواقعی که دسته دنده قفل شده و پدال ترمز گیر کرده، نباید به تعویض دنده اصرار کرد.

وقتی گیربکس خراب شود برای جلوگیری از آسیب بیشتر گیربکس مد اضطراری بطور خودکار فعال شده و می‌توانیم مسافت کوتاهی را به صورت اضطراری طی کنیم. در این شرایط چراغ اخطار گیربکس در صفحه کیلومتر روشن خواهد شد. توجه کنید که در مد اضطراری گیربکس امکان کارکرد عادی را ندارد و به دستورات راننده واکنش مناسب نشان نمی‌دهد.

مشکل روشن شدن چراخ گیربکس جک S5

در صورتی که ایرادی در سیستم گیربکس جکS5 به وجود بیاید چراغ اخطار گیربکس روشن می‌شود. مشکلات برقی، کمبود روغن، ایراد در TCU ، خرابی سیستم دابل کلاچ و داغ شدن گیربکس از دلایل روشن شدن چراغ گیربکس هستند. همیشه به کارکرد غیرعادی و خطاهای گیربکس توجه کنید و اگر چراغ گیربکس روشن شد در اولین فرصت ممکن به تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جک S5 مراجعه کنید تا از گسترش مشکل جلوگیری شود.

مشکل نشتی روغن گیربکس اتوماتیک یا روغن ریزی جک S5

متخصصان باتجربه توصیه می‌کنند که همیشه به ایرادهای گیربکس اتوماتیک توجه کرده و برای رفع آنها به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید. بعضی از مشکلات گیربکس، حالت اورژانسی و نیاز به رسیدگی فوری دارند و درصورتی که اقدام لازم به موقع انجام نشود آسیب‌های جدی به سیستم گیربکس وارد خواهد شد. روغن‌ریزی یا نشتی روغن یکی از مشکلات اورژانسی گیربکس است که اگر با آن مواجه شدید باید هرچه زودتر به تعمیرکار متخصص گیربکس مراجعه کنید.

برای اطمینان از عدم وجود نشتی روغن، به طور مرتب محل پارک خودروی خود را از نظر وجود لکه و نشتی کنترل کنید. درصورت وجود نشتی بلافاصله برای انجام بازرسی و تعمیرات به تعمیرگاه تخصصی مراجعه فرمایید. داغ شدن گیربکس از اولین نشانه‌های نشتی روغن است. از مهمترین دلایل روغن‌ریزی میتوان به آسیب دیدن پوسته گیربکس، داغ شدن گیربکس، دنده لغزشی، آسیب دیدن مهر و موم Seal گیربکس و خرابی پمپ روغن اشاره کرد. جک S5 طبق توصیه شرکت سازنده باید در دوره‌های 5هزار کیلومتری برای بررسی نشت روغن و مایعات مورد بازدید قرار گیرد. زمان انجام سرویس‌های دوره‌ای در شرایط آب و هوایی سخت و مناطق پر گرد و غبار و آلوده باید کوتاه‌تر در نظر گرفته شود، چون خودرو به خصوص در زمانی که در شرایط محیطی نامناسب از آن استفاده می‌کنید به نگهداری بهتری نیاز دارد.

مشکل کم جون و بیجون شدن ماشین جک اس 5

وقتی موتور خودرو به خوبی کار می‌کند اما شتاب و قدرت خودرو به شکل محسوس کاهش پیدا کرده باشد و گیربکس به فشردن پدال گاز واکنش مناسب نشان ندهد ، ممکن است مشکل از سیستم دابل کلاچ یا کمبود روغن گیربکس باشد. تکنیسین‌های باتجربه در تعمیرگاه تخصصی گیربکس می‌توانند سیستم گیربکس را عیب‌یابی کرده و مشکل را برطرف کنند.

مشکل بوی سوختی و بد در گیربکس جک S5

روغن گیربکس تازه رنگی شفاف و بویی متمایل به شیرین دارد. وقتی سرویس‌های دوره‌ای گیربکس و تعویض روغن آن به موقع انجام نشود و یا ایرادی در کیت دابل کلاچ یا پمپ روغن گیربکس وجود داشته باشد، روغن گیربکس سیاه و کدر شده و بوی سوختگی میدهد. البته پیدا کردن علت دقیق این مشکل نیاز به تعمیرکار متخصص و باتجربه دارد. زاگرس گیربکس، تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جک اس5 با پرسنل متخصص خود در حل این مشکل به شما کمک خواهد کرد.

مشکل چسبناک شدن روغن گیربکس اتوماتیک جک S5

روغن گیربکس به دلیل ساختار شیمیایی آن، با گرم شدن حالتی چسبناک پیدا می‌کند و با افزایش دمای روغن چسبندگی آن افزایش می‌یابد. با حل کردن مشکل داغ شدن گیربکس، حالت چسبناکی روغن هم برطرف خواهد شد. چسبناک شدن روغن گیربکس باعث ایجاد مشکل دنده لغزشی و اختلال در کارکرد گیربکس می‌شود و در این مورد احتمال آسیب به گیربکس وجود دارد.

مورد دیگری که در تغییر حالت روغن گیربکس قابل توجه است، واکنش به دمای سرد محیط است. در فصل زمستان، سرمای شدید باعث افزایش غلظت و سفتی روغن می‌شود و گرم نکردن خودرو باعث می‌شود تا روغن سفت و غلیظ فشار بسیار زیادی به پمپ روغن گیربکس وارد کند.

مشکل ریپ زدن یا دل دل کردن گیربکس جک S5

به لرزش گیربکس که ممکن است همراه با صداهای غیرعادی و کم و زیاد شدن غیرطبیعی دور موتور باشد ریپ زدن گفته می‌شود. از دلایل بروز این مشکل می‌توان به خرابی دابل کلاچ، خرابی دسته موتور گیربکس، خرابی شفت یا خرابی بلیرینگ شفت‌ها اشاره کرد.

پیدا کردن علت ریپ زدن گیربکس جک S 5 و حل این مشکل بایستی بوسیله تعمیرکار متخصص انجام شود.

تعویض روغن گیربکس جک اس 5تعویض روغن گیربکس جک اس 5 

تعویض روغن گیربکس اتوماتیک جک S5

روغن گیربکس اتومات در عملکرد سیستم هیدرولیک و همچنین روانکاری و خنک‌کاری قطعات گیربکس نقش دارد و داشتن حجم کافی از روغن با کیفیت برای کارکرد مناسب گیربکس ضروری است. روغن گیربکس تازه رنگ قرمز روشن(البته رنگ‌های زرد و سبز هم وجود دارند) و شفاف و بویی متمایل به شیرین دارد اما به مرور زمان تیره و کدر شده و کارایی آن در خنک‌کاری و روانکاری قطعات افت خواهد کرد. بنابراین در زمان توصیه شده بوسیله شرکت سازنده باید روغن گیربکس تعویض گردد. درصورتی که روغن به موقع عوض نشود، روغن کهنه و فرسوده مشکلاتی مانند تعویض دنده خشن، داغ شدن گیربکس و بوی بد سوختگی ایجاد می‌کند.

تعویض روغن گیربکس اتوماتیک جک S5 طبق توصیه شرکت سازنده بایستی در فواصل 60هزار کیلومتری انجام شود، اما درصورتی که در شرایط آب و هوایی سخت، ترافیک سنگین، مناطق پر گرد و غبار و آلوده رانندگی می‌کنید، تعویض روغن بایستی زودتر انجام شود.

رفع روغن ریزی گیربکس جک S5

روغن‌ریزی از خطرناکترین مشکلات گیربکس اتوماتیک است که نیاز به رسیدگی فوری دارد، چرا که روغن‌ریزی باعث کم شدن میزان روغن لازم برای روانکاری و خنک‌کاری اجزای داخل گیربکس شده و این موضوع باعث سایش و داغ کردن شدید قطعات گیربکس می‌شود و آسیب‌های جدی به گیربکس وارد می‌کند. انجام منظم سرویس‌های دوره‌ای برای رفع مشکلات احتمالی که می‌توانند به روغن‌ریزی منجر شوند، مهم است.‌ محلی را که خودرو برای چند ساعت پارک شده، از نظر وجود لکه روغن بازدید کنید تا درصورتی که مشکل روغن‌ریزی وجود داشته باشد زودتر متوجه شوید.

روغن‌ریزی می‌تواند به دلایل مختلفی مانند آسیب دیدن پوسته گیربکس، خرابی پمپ روغن، خرابی ساعت گیربکس و ... اتفاق بیفتد. عیب‌یابی و پیدا کردن علت روغن‌ریزی و رفع آن به دانش فنی و تجربه نیاز دارد و مراجعه به تعمیرگاه تخصصی  به منظور حل کردن هرچه سریعتر این مشکل ضروری است.

تعویض فیلتر و صافی گیربکس جک اس 5

برای تصفیه روغن گیربکس از ذرات ریز و آلودگی‌هایی که به مرور زمان وارد روغن می‌شوند، دو فیلتر درون گیربکس اتوماتیک جکS5 تعبیه شده است که یکی فیلتر فشار و دیگری فیلتر تخت نامیده می‌شود. فیلتر روغن در اثر کارکرد گیربکس دچار گرفتگی شده و باید تعویض گردد، چرا که گرفتگی فیلتر باعث افت فشار روغن شده و بر کارایی و عملکرد گیربکس اثر منفی می‌گذارد. طبق توصیه شرکت سازنده، هر 60هزار کیلومتر همزمان با تعویض روغن گیربکس جکS5  فیلتر روغن آن هم بایستی تعویض شود.

فروش روغن گیربکس اتومات جک S5

کیفیت روغن در عملکرد و طول عمر گیربکس اتوماتیک اثر مستقیم دارد. روغن‌های تقلبی و بی‌کیفیت کارایی ضعیفی در روانکاری و خنک‌کاری قطعات دارند و باعث جرم‌گرفتگی و آلودگی اجزای داخلی گیربکس می‌شوند. بعضی مالکان خودروهای گیربکس اتومات از روغن تقلبی یا بی‌کیفیت به دلیل قیمت ارزان‌تر استفاده می‌کنند، اما در واقعیت صرفه‌جویی به دلیل تفاوت قیمت روغن خوب و روغن بی‌کیفیت هرگز منطقی نیست. چون با توجه به آسیب‌هایی که روغن نامناسب به گیربکس وارد می‌کند، باید چند برابر مبلغ صرفه‌جویی شده برای سرویس و تعمیر گیربکس هزینه کرد.

گیربکس اتوماتیک جکS5 از نوع DCT است و شرکت سازنده روغن Pentosin FFL-2 را برای آن توصیه می‌کند. از آنجا که شرایط محیطی و شرایط رانندگی هم در انتخاب روغن مصرفی اثرگذار است می‌توانید از نظر کارشناسان متخصص و باتجربه هم برای انتخاب روغن گیربکس استفاده کنید. تعمیرگاه تخصصی زاگرس گیربکس انواع روغن گیربکس اصلی و باکیفیت را با بهترین قیمت ارائه می‌کند و تکنیسین‌های زاگرس گیربکس در انتخاب بهترین نوع روغن به شما کمک خواهند کرد.

هزینه تعمیرات گیربکس جک S5هزینه تعمیرات گیربکس جک S5

هزینه ، اجرت و دستمزد تعمیر گیربکس جک S5

عوامل مختلفی در هزینه تعمیرات گیربکس اتوماتیک تاثیر دارند که نوع آسیبی که گیربکس دیده، شدت آسیب و مدل خودرو از مهمترین عوامل هستند.

برای تعیین هزینه تعمیر گیربکس باید به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کرد تا تکنیسین متخصص آسیب گیربکس و علت آن را پیدا کرده و هزینه و مدت زمان لازم برای تعمیرات را به شما اطلاع دهد. انتخاب تعمیرگاه مناسب بر میزان هزینه تاثیر دارد و عیب‌یابی و تعمیر تخصصی از خرابی‌های مجدد و هزینه‌های بعدی جلوگیری می‌کند. مشاوره رایگان برای تعمیر گیربکس تیگو 5 یکی از خدمات تعمیرگاه تخصصی زاگرس گیربکس است که بوسیله تکنیسین‌های باتجربه انجام می‌شود.

قیمت گیربکس کامل، قطعات و لوازم یدکی جک S5

در زمان نگارش این مقاله (بهمن ماه 1402) گیربکس کامل جک S5 قیمتی در حدود 230میلیون تومان دارد. قیمت هوزینگ دیفرانسیل بیش از 1میلیون و پمپ روغن گیربکس بیش از یک و نیم میلیون و ماهک تعویض دنده بیش از 4 و نیم میلیون است. البته در نظر داشته باشید که با تغییر نرخ ارزهای خارجی، قیمت‌ها هم تغییر خواهند کرد. می‌توانید برای اطلاع از قیمت دقیق گیربکس جک اس5 و لوازم یدکی آن با خدمات تخصصی زاگرس گیربکس تماس بگیرید.

انتخاب بهترین تعمیرگاه گیربکس جک S5انتخاب بهترین تعمیرگاه گیربکس جک S5

جمع بندی و راهنمایی انتخاب بهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جکS5

گیربکس‌های اتوماتیک پیشرفته در پی نیاز به کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و افزایش کیفیت رانندگی توسعه پیدا کرده‌اند و مزایای بسیاری از جمله تعویض دنده نرم‌تر، استفاده‌ی آسان، قابلیت اطمینان بالا، کاهش مصرف سوخت و عیب‌یابی خودکار Self Diagnosis دارند. با وجود تمام مزایا، این گیربکس‌ها برای حفظ کارایی و افزایش طول عمر نیاز به استفاده و نگهداری مناسب و همچنین سرویس‌های دوره‌ای منظم دارند.

سرویس، عیب‌یابی و تعمیرات گیربکس DCT جک اس5 به دلیل طراحی پیچیده و ساختار پیشرفته آن به آموزش‌های تخصصی و تجربه زیادی نیاز دارد. انجام به موقع سرویس‌های دوره‌ای توسط تعمیرکار متخصص در عملکرد مناسب و طول عمر گیربکس تاثیر اساسی دارد. در صورت بروز مشکل در گیربکس، مراجعه به موقع به تعمیرگاه تخصصی باعث کاهش زمان و هزینه‌های تعمیرات شده و همچنین از بروز مشکلات بعدی که به واسطه تعمیرات به وسیله افراد غیرمتخصص پیش می‌آیند جلوگیری خواهد کرد.

زاگرس گیربکس با بیش از 20سال تجربه در زمینه تخصصی گیربکس، آماده ارائه خدمات در زمینه سرویس و تعمیر گیربکس جکS5 به شماست. کارشناسان متخصص زاگرس گیربکس خدمات عیب‌یابی، دیاگ و مشاوره را به صورت رایگان به شما ارائه می‌کنند و قطعات یدکی و لوازم مصرفی در بخش فروشگاه گیربکس اتوماتیک با بهترین قیمت در دسترس شما خواهند بود. کیفیت خدمات انجام شده در زاگرس گیربکس با گارانتی بلندمدت تضمین می‌شود تا از نظر کیفیت خدمات مطمئن باشید.

تکنیسین‌هایی با توانایی تعمیر فوق‌تخصصی انواع گیربکس‌های اتوماتیک، سال‌ها تجربه در زمینه تخصصی گیربکس، فروش قطعات یدکی و لوازم مصرفی اصلی با بهترین قیمت بازار، گارانتی بلندمدت خدمات ارائه شده، امکانات مدرن برای سرویس و تعمیر گیربکس‌های پیشرفته، پذیرش حضوری و آنلاین و خودروبر رایگان در تهران همگی از مواردی هستند که می‌توانند مرکز خدمات تخصصی زاگرس گیربکس را به بهترین انتخاب برای سرویس و تعمیر گیربکس اتومات  جک S5 و سایر گیربکس‌ها تبدیل کنند.